Online bingo

Meespelen op een online bingo, altijd heel erg gezellig en uitdagend! Er zijn echter vele online aanbieders op de markt te vinden en dat maakt het zoeken naar de bingo site die naar jou smaak gemaakt is ook weer niet gemakkelijker. Daarom dat we je natuurlijk wel op weg willen helpen wanneer je nog op je zoektocht bent naar jou favoriete bingo aanbieder. De meest populaire bingo aanbieder op de markt zijn Flabingo, Jogobingo en Mokum bingo. Deze hebben echter allemaal verschillende opties en zijn zo verschillend dat het zeker de moeite waard is om de verschillen eens samen te bekijken en te vergelijken. Zo kan je dus op je eigen houtje eens kijken welke aanbieder volgens jou het beste bij je past en kan je rustig een goede beslissing nemen als je bij een bingo voor echt geld wil gaan spelen.

Hoogste storting bonus – Mokum bingo

Wanneer je voor veel bingo geld wilt gaan dan is de keuze makkelijk te maken. Mokum bingo is een grote aanbieder die daarom ook hoge bingo bonussen kan weggeven. Je kunt bij deze aanbieder een bonus van maar liefst 200% tot 250 euro innen door de bonus code MOKUM te gebruiken. Ook zonder deze code geld de bonus, maar dan krijg je een euro minder bij je aanmelding en dat is natuurlijk zonde. Elke euro die je krijgt is er natuurlijk 1. We zijn niet voor niets op zoek naar een echte bingo aanbieder, want je wilt natuurlijk ook altijd nog flink wat voordeel meepakken wat het online kienen spelen betreft. Het kan zo te zien dus ook heel erg gemakkelijk, want een storting van maar 20 euro bij deze aanbieder betekent dat je het spel al kan beginnen met 60 euro. Dat is in verhouding enorm groot, want dergelijke percentages kom je in de wereld van online kienen zelden tegen en vooral al niet op de bingo markt.

Gratis bonus van Mokum

Mokum bingo heeft ook een gratis bonus, zoals al eerder gezegd krijg je een gratis bonus van 3 euro wanneer je een account aanmaakt bij deze website. Met deze bonus kan je dus het kienspel gratis en vrijblijvend uitproberen voor je hoeft na te denken om op de bingo voor geld te gaan spelen.

Bingo bonussen van Flabingo

Ook Flabingo heeft bonussen voor je klaar liggen. Te beginnen met net als Mokum bingo een gratis bonus bij aanmelding van 3 euro. Voor deze bonus hoef je geen extra promotie code in te vullen, deze is bij de bingo aanbieder altijd 3 euro. Tijdens het aanmelden hoef je dus nergens aan te denken, maar kan je snel en zonder al teveel na te denken beginnen met het spelen van het leuke internet bingo spel. De kans is aanwezig dat je door je gratis geld heen geraakt. Dat is natuurlijk jammer, maar er zijn verschillende mogelijkheden om op te waarderen.

Wanneer je een minimum storting doet van 10 euro dan krijg je bij de eerste storting die je doet een bonus van 100% van Flabingo. Zo kan je dus snel en eenvoudig opwaarderen en hoef je niet zo snel zorgen te maken over het bingo geld welke je gestort hebt. Je speelt namelijk eerst met een bonus die je bij je storting al gelijk op je bingo saldo van je bingo account kreeg. Zo kan je dus eenvoudig een langere tijd door blijven spelen en hoef je niet telkens op je saldo te letten wanneer je de spelletjes bingo aan het spelen bent. Zeker een aanrader, want deze aanbieder is niet alleen heel erg gezellig, maar ook vooral heel meelevend.

Zeker wanneer je er wat langere tijd speelt leer je veel bingo spelers kennen die vast bij Flabingo spelen. Je zult merken dat de band heel hecht wordt, dat komt mede omdat deze website al wel groot is, maar kleiner is als de meeste online bingo aanbieders op de markt. Hierdoor is het minder druk en zijn niet alle bingo kamers overvol. Dit heeft als gevolg dat de spelers die er spelen elkaar veel beter kennen en de banden tussen de spelers onderling bij deze bingo veel closer zijn als bij de gemiddelde andere aanbieder. Dus Flabingo is dan ook zeker een echte aanrader!